Bitcoinin hintaennuste: BTC: n hinta putoaa 16.250 dollariin

TL: DR-erittely

  • Bitcoinin hintaennuste – saavuttaa alhaisimmat $ 16,250
  • BTC-hinnan nopea palautuminen 17000 dollarin tasolle
  • Mikroperspektiivi näyttää synkältä, mutta makro osoittaa nousevaa
  • Volatiliteetti on edelleen tasaista maaliskuusta 2020 lähtien
  • Vastustaso löytyi 19 500 dollarista

Bitcoinin hintaennuste: nykyinen hinta / trendi

Bitcoinin (BTC) hinta laski tänään ja on tällä hetkellä 17157 dollaria – 10 prosenttia vähemmän kuin päivä kirjoituksen tekohetkellä. Vielä istuessaan valtaistuimellaan salakuningas voi vielä nähdä uuden työntövoiman kohti $ 19,500: n vastustasoa, mutta ensin, toinen pudotus voi olla horisontissa.

Bitcoinin hintaennuste: 1 päivän yleiskatsaus

On heti huomattava, että päivä alkoi 76 asteen laskevalla trendiviivalla suoraan kohti 16.500 dollaria kello 3.00 GMT. Tämä äkillinen lasku vei BTC-hinnan korkeimmasta $ 18,400: sta alimpaan $ 16,500: een alle kolmessa tunnissa.

Tarkasteltaessa Coinmarketcapin tietoja melkein kaikki 100 suosituinta salausta ovat syöksyneet jyrkästi laskutoimintaan viimeisen 24 tunnin aikana. Tämä hintojen lasku seuraa Trumpin hallinnon ehdotuksia kiireellisestä suunnitelmasta, joka on asetettu pitämään itsenäisiä salauslompakoita – mikä estää olennaisesti yksilöä pitämästä omaa salaustaan.

Bitcoinin hintaennuste: 1 kuukauden kaavio

Bollingerin nauhat (BB) osoittavat, että BTC-hinta asetettiin johdonmukaisesti rikkomaan korostettua vastustasoa, mutta on sittemmin pudonnut alle BBs Basis -viivan. Tämä voi olla yksinkertainen reaktio viimeaikaisiin uutisiin, mutta elpyminen voi olla porrastettua nousussa takaisin kohti 19 500 dollaria.

Liikkuvan keskiarvon lähentymisen divergenssi (MACD) -indikaattori viittaa tasaiseen noususuuntaan koko kuukauden ajan, mutta pieni lasku kohti laskusuuntaa voidaan nähdä lähestyttäessä 26. marraskuuta. Tämä voi olla merkitys matkalla ylöspäin tai merkki laskevasta toiminnasta joulukuun alkuun. Se on toistaiseksi liian aikaista kertoa.

Bitcoinin hintaennuste: volatiliteettitasot

BTC / USD-hintojen volatiliteettitasot ovat pysyneet vakiona – asetettu historiallisen volatiliteetin (HV) tasolle 92,51. Tämän vuoden maaliskuuta lukuun ottamatta Bitcoin on osoittanut volatiliteettia 120 HV: n ja 15 HV: n rajoissa. Verrattuna moniin muihin kryptovaluuttoihin tätä HV-aluetta voidaan pitää suhteellisen vakaana, mutta ei lainkaan ennustettavissa – maaliskuun 2020 nousun sijasta 230 HV: een.

Bitcoinin hintaennuste: 1 vuoden yleiskatsaus

Kuten vuorovesi, MACD-indikaattori näyttää jatkuvaa nousevan ja laskevan vuorottelevan aallon. Karhumaisten aaltojen voidaan nähdä olevan asteittain lyhyempiä ja vähemmän dramaattisia, kun BTC-hinta nousee kohti uusia löydettyjä korkeuksia 19 000 dollaria. Huolena on nyt se, peilaako edessä oleva laskeva aalto marraskuun nousukorkeuksia.

Käytä alla olevaa oskillaattoria auttaaksesi ilmoittamaan päätöksestäsi, onko Bitcoin tällä hetkellä kannattava lisäys e-lompakkoosi.

Bitcoinin hintaennuste: johtopäätös

BTC-hinnan palautuminen voi viedä pudotuksen takaisin kohti $ 16,500 ennen kuin yrität jälleen vastustustasoa.

Tämä ennuste on erittäin riippuvainen salausmaailman toipumisesta Trump-hallinnon huhuista ja kauppiaiden paniikkitasosta. Kuten yllä olevasta kaaviosta voidaan nähdä vaaleanpunaisissa / violeteissa suorakulmioissa, äänenvoimakkuuden piikit nähdään suorassa korrelaatiossa BTC-hinnan nopeiden pudotusten kanssa.

Kun otetaan huomioon romahtaminen 13 000 dollariin 21. marraskuuta, paniikista voi tulla Bitcoinin nousutoimien Achilles-jänne. Jos tämä hauraus jatkuu, Bitcoinin hinnat saattavat murentua kokonaan ennen vuoden 2021 alkua.