Crypto Lending: De Ultimate Killer App?

Het gebruik van digitale middelen om opbrengsten te verdienen en kapitaal te lenen werd mogelijk dankzij crypto-leningen, een van de snelst groeiende sectoren in het crypto-ecosysteem.

Crypto lending, een van de snelst groeiende sectoren in het blokketen-ecosysteem, heeft het mogelijk gemaakt om opbrengsten te verdienen en kapitaal te lenen met behulp van digitale middelen.

Volgens een rapport van onderzoeksbureau Credmark is het volume aan crypto-backed loans in 2019 verzevenvoudigd tot 8 miljard dollar.

Deskundigen speculeren dat crypto-leningen meer investeerders zullen aantrekken in de Bitcoin Lifestyle door de liquiditeit ervan te verhogen.

Je kunt denken aan lenen als dit ongelooflijke vet dat alles veel sneller vooruit duwt„, zegt Paul Murphy, CEO van Credmark.

Echter, het uitlenen en lenen van crypto is een riskante praktijk vanwege de hoge volatiliteit van digitale valuta.

In feite wordt een aanzienlijke hoeveelheid crypto-backed leningen gebruikt voor margin trading operaties.

Wanneer de markt met meer dan 50 procent daalt, en je zit in een collateralized margin type handel, kun je al je principaal verliezen„, wijst Brock Pierce, een prominente cryptocurrency ondernemer.

Terwijl de meeste crypto-uitleenbedrijven vertrouwen op gecentraliseerde bewaarnemers om de fondsen van hun klanten te beheren, maken de uitleenplatforms van DeFi het mogelijk om peer-to-peer uit te lenen en uit te lenen zonder dat er tussenpersonen bij betrokken zijn.

We bevinden ons echter in het beginstadium van deze technologie, wat betekent dat deze platforms een aantal nadelen kunnen hebben.

Lees meer over crypto lending in de volledige video op ons Youtube-kanaal en vergeet niet om u te abonneren!