Monero (XMR) styrker Bullish Trend med pågående rally

XMR handler mellom langsiktig motstand og støttenivåer på henholdsvis $ 135 og $ 90.

Tekniske indikatorer er bullish i alle tidsrammer.

XMR / BTC står overfor motstand på .00.0122 og ₿0.0139

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Monero (XMR) -prisen har gjenvunnet alle tapene som følge av 2-4 september-krasj, og prøver for øyeblikket å bryte ut over et stort motstandsnivå.

XMR-prisen handles for tiden nær et viktig motstandsområde funnet på $ 132. Området er 0.382 Fib retracement nivå og et tidligere motstandsområde, over hvilket prisen ikke har handlet siden august 2018.

En vellykket breakout vil sannsynligvis ta prisen til $ 166, som er 0,5 Fib-nivået for hele reduksjonen og et tidligere støtteområde.

XMR tekniske signaler

Tekniske indikatorer er bullish ettersom MACD, RSI og stokastisk oscillator øker. Mens RSI er i overkjøpt territorium, har det ikke generert noen form for bearish divergens ennå.

På den annen side vil en reduksjon trolig ta prisen til nærmeste langsiktige støtteområde på $ 90. For øyeblikket virker dette scenariet lite sannsynlig.

Cryptocurrency trader @Altcoinsherpa skisserte et XMR-diagram og sa at prisen kunne øke helt til $ 175. Mens nivået er litt over motstandsområdet vi har skissert, er det nært nok til å skape litt sammenløp.

Seks-timers diagrammet viser at prisen muligens har fulgt en stigende støttelinje siden den nådde et lavpunkt 4. september.

I likhet med det ukentlige diagrammet er det ingen svakhet i tekniske indikatorer, selv om RSI er overkjøpt.

To-timers diagrammet viser heller ingen svakheter, selv om rallyet har begynt å bli parabolsk.

Hvis prisen skulle synke, er det mindre støtte nær $ 113. Imidlertid er det ingen tegn på at prisen vil gjøre det ennå.

Som det ser ut, er det mest sannsynlige scenariet en eventuell breakout over $ 135 motstandsområdet etterfulgt av en økning mot $ 165.