Ny krypto tillgång kan vara nästa DeFi Unicorn att explodera, säger Bitcoin analytiker Nicholas Merten

DataDash-grundaren och Bitcoin-analytikern Nicholas Merten säger att en ny kryptotillgång är beredd att bli den nästa decentraliserade finans (DeFi) enhörningen att bryta ut.

Merten säger att han satsar stort på Ampleforth (AMPL) eftersom han tror att myntet är relativt undervärderat. Krypto-strategen poängterar att AMPL redan har gått igenom en korrigering på 80% när det gäller marknadsvärde.

Merten säger att pullbacken har satt AMPL i stånd att starta om sin tjurcykel eftersom tillgången till DeFi blinkar haussignaler

Baserat på Mertens diagram kan myntets marknadskapital explodera över 430% under de kommande månaderna.

Ampleforth fakturerar sig själv som en „adaptiv baspengar.“ Enligt Merten justeras antalet Bitcoin Era i omlopp baserat på efterfrågan.

”Balansen i Ample kan öka eller minska och den använder en mycket liknande typ av mekanism som vissa kanske känner till när det gäller DAI … I detta fall ökar de det totala utbudet i nätverket när priset stiger. Tja, när du ser en prisnedgång, i detta fall minskar också det totala utbudet.

Det är tänkt att ge [trycket] att begränsa utbudet på marknaden och vice versa. När priset går upp har du fler mynt på marknaden. Människor är faktiskt, eftersom de håller det, inte bara kommer priset att stiga upp, kanske ovanför pinnen, men tillsammans med det får de extra mynt.

I det här fallet finns det ett tryck att sälja.

Enligt myntets webbplats kan Ampleforth tjäna som säkerhet i DeFi-applikationer på grund av dess unika marknadsdynamik. Elasticiteten i myntförsörjningen säkerställer att värdet på allt som anges i AMPL, såsom skuld och kontrakt, förblir stabilt trots ökningen och minskningen i efterfrågan.